Nieuws

Workshops Staluse Pera

Zaal met kleuren

Voor vrijgezellenfeestjes, vrijetijdsbestedingen, team building, familie- of vriendenuitjes, of het bijschaven van dansskills kun je in diverse disciplines een workshop aanvragen, waaronder Disco Dans en KlassiekModern Ballet.

Vraag een workshop aan!

Voor vrijgezellenfeestjes, vrijetijdsbestedingen, team building, familie- of vriendenuitjes, of het bijschaven van dansskills kun je in diverse disciplines een workshop aanvragen, waaronder Disco Dans en KlassiekModern Ballet. Op verzoek kunnen er ook specifieke dansdocenten worden gevraagd een specifieke dansworkshop bij ons te komen geven. Maar ook modeltekenen en schilderen behoren tot de mogelijkheden.

Het draait eigenlijk om veel dingen die met het menselijk lichaam te maken heeft: beweging, schoonheid, expressie, model staan en anatomie, gezondheid, liefde, sensualiteit, emotie, enz. Zie hieronder in een oogopslag welke workshops er aangevraagd kunnen worden:

Workshop Klassiek Modern

Workshop Klassiek Modern begint met een warm-up en gedurende 2,5 uur krijg je les in basistechnieken van het klassiek ballet, waaronder de 5 basis grondposities, plies, rek- en strekoefeningen aan de barre, pirouettes en meer, gecombineerd met elementen uit de moderne dans zoals improvisatie, expressie en vrije beweging. We trainen spieren, werken aan de conditie, leren technieken, rekken en strekken. We gaan een aantal bewegingen combineren tot een leuke, korte choreografie die we een aantal keer gaan repeteren.

Neem contact op via: info@stalusepera.nl
Of stuur een bericht voor meer informatie via de pagina Contact.

Zaal met kleuren

Deel dit!