Nieuws

Vacatures Dansschool Staluse Pera

Gevel Staluse Pera

Docenten, stagiaires en vrijwilligers gezocht.

Freelance dansdocenten

De Dansschool Staluse Pera heet elke freelance dansdocent van harte welkom die eigen danslessen wil verzorgen in onze dansschool. Bij voorkeur danslessen in disciplines die nog niet in ons rooster voorkomen, zoals tapdans, hiphop, breakdance, stijldansen, beatballet, volksdans, acrobatiek, turnen of andere (dans)vormen van lichaamsbeweging die ingevuld kunnen worden tijdens de nu nog beschikbare vacante uren (zie roosters). Belangrijk is te weten dat deze danslessen worden gegeven onder de naam van Balletschool Staluse Pera en geen andere balletschool. De kosten zijn laag en er is een grote mate van vrijheid m.b.t. de invulling van je eigen lessen. De prijzen van je lessen bepaal je zelf. Gezamelijk dragen we zorg voor de goede gang van zaken in de school en werken we soms ook samen om de school en alles wat er aan activiteiten gebeurt, aan te bevelen en bekender te maken. Zoals tijdens open dagen, dan wordt er van je verwacht dat je je daarvoor in gaat zetten.
Stuur een bericht of bel voor meer informatie, zie de pagina Contact.

Stagiaires

Studenten van Codarts of andere dans- en/of docentenopleidingen mogen altijd verzoeken om bij een of meer van onze professionele dansdocenten stage te komen lopen. Alleen de betreffende docent zal hierover een toezegging kunnen doen en afspraken met jou maken. Vragen staat altijd vrij, dus doe dat vooral! Stuur een bericht of bel voor meer informatie, zie de pagina Contact.

Vrijwilligers

Je kunt je bij Dansschool Staluse Pera altijd opgeven als vrijwilliger, voor extra ondersteunende activiteiten. Dit kan inhouden dat je gaat meehelpen met voorbereidende activiteiten zoals spullen klaarzetten en na afloop, toezicht gaat houden, drankjes inschenken of eventueel een technische ondersteuning. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld als fotograaf foto’s te maken voor de balletschool, te flyeren of andere promotionele activiteiten. Neem contact op en stuur hieronder een bericht voor meer informatie of via de pagina Contact.

Grote Zaal

Deel dit!