Bollywood Dans

Wat begon als een kleine gemeenschap in Delft om studenten te ontlasten van studiestress, groeide uit tot een dansgemeenschap om de essentie van Bollywood dans te vieren; iets met veel emoties dat gewoon zo leuk is met een grote groep gepassioneerde dansers. In onze lespraktijk hechten we veel belang aan leren als groep, vertrouwd raken met de beweging, elkaar helpen en vertrouwen krijgen in het optreden voor een publiek.

Dit doen we door verschillende dansstijlen te verkennen op muziek uit verschillende delen van India. De dansstijl staat in de volksmond bekend als Bollywood, maar omvat een verscheidenheid aan stijlen, van hiphop tot buikfusie. Bekijk enkele van onze eerdere lessen of schrijf jezelf in voor een les om de Bollywood-wereld te ervaren!

Laten we het mixen! Bollywooddans met een fusionmuziektwist. Deze cursus zal vooral leuk zijn en zich richten op het wennen aan het optreden voor anderen!

Startdatum: 18 september 2023
Duur: 4 weken (elke maandag)
Tussenles: 19.00 – 20.00 uur
Beginnersles: 20.00 – 21.00 uur

Bollywood Dans bij Staluse Pera

Docent: Nimmi Sreekumar

E-mail: danceplace.nl@gmail.com

Lees meer

Maandag 18.45 – 19.45 uur: Bollywood Dans (Volw.)
Maandag 19.45 – 20.45 uur: Bollywood Dans (Volw.)

Voor meer informatie, stuur een bericht via deze contact pagina, of stuur anders een mail naar info@danceplace.nl  en kijk voor meer info op: https://www.danceplace.nl/

Schrijf je in voor Bollywood Dans

Gebruik het onderstaande formulier om je in te schrijven

IS form Bollywood Dans
Inschrijven voor: