Do-in Yoga

Do-in Yoga

Ervaar de samenwerking en harmonie van lichaam en geest met Do-in Yoga!

Ben je op zoek naar een unieke yogastijl die niet alleen je lichaam versterkt, maar ook je energie in balans brengt? Maak kennis met Do-in Yoga, een eeuwenoude Japanse praktijk die de wijsheid van de traditionele Chinese geneeskunde, met de meridianen en accupunctuurpunten, combineert met de diepgaande principes van Hatha-yoga.

Bij onze lessen vormen de seizoenen je gids, want elk seizoen brengt zijn eigen specifieke energie en uitdagingen met zich mee. We nemen je mee op een reis door de seizoenen, waarbij elke les een nieuw thema heeft geïnspireerd op de energie van het moment. Zo leer je niet alleen je lichaam aan te passen aan de veranderende omstandigheden, maar ook je geest en emoties in harmonie te brengen met de natuurlijke cyclus van het leven. De oefeningen stimuleren het zelf herstellend vermogen van het lichaam helpen eventuele blokkades en disbalansen in het (energetisch) lichaam te ontdekken en op te lossen.

Onze ervaren docenten, Margarette Neep en Irene de Vink, met kennis van zowel de Chinese geneeskunde als de hatha-yoga, begeleiden je met zorg en aandacht door elke les. Je zult versteld staan van de diepgaande verbinding die je zult ervaren, zowel fysiek als mentaal.

We sluiten elke les af met een gerichte meditatie, waarbij je de gelegenheid krijgt om de innerlijke rust en stilte te ervaren om op te laden voor de komende week.

Do-in Yoga

Margarette Neep

Docent Yoga is Margarette Neep.
E-mail: info@stoelyogarotterdam.nl
Website: www.stoelyogarotterdam.nl
Tel.:  06 – 22 82 63 67

Lees meer

Prijzen Do-in Yoga

Losse Do-in yoga lessen kosten € 10,-.
Een strippenkaart voor 6 lessen is € 55,- (6 mnd geldig) en de proefles is gratis.

De werkwijze bij Do-In is gelijk aan die in de Hatha yoga zoals ik die heb bestudeerd en kenmerkt zich verder door het ervaren van lichaam en geest met bewuste aandacht, een zoveel mogelijk ontspannen ademhaling en een zachte, milde houding, zowel lichamelijk als geestelijk. De lessen zijn voor iedereen geschikt want alle oefeningen kunnen in mijn lessen zowel op de mat als op een stoel worden uitgevoerd.

Aanbod Do-in Yoga bij Staluse Pera

Zondag 9.00 – 10.00 uur: Yoga (volw.)

Schrijf je in voor Do-in Yoga

Gebruik het onderstaande formulier om je in te schrijven

IS form Do-in Yoga
Inschrijven voor: