Ingrid Kramer

Ingrid Kramer

Jiva’s Abundance Program

Mijn naam is Ingrid Kramer en ik ben in Rotterdam geboren en getogen. Geleefd met een instelling van: “Ik wil niet zeggen als ik in mijn kissie lig : “Had ik maar”.

Dat was een mooie stelling, maar daarin stak ook gevaar. Ik ging vaak over mijn grenzen en verborg mijn onzekerheden door bravoure, ja ik was “stoer”.

Ik was jaren onderwijzeres op basisscholen en gaf extra Dans en Drama les, want daar was ik in gespecialiseerd. Ooit als hostess op Cruise schepen gewerkt en was als hoedenmaakster ook zeer creatief. Ik kon alles aan, wilde bewijzen dat ik niet dom was en wat waard door keihard te werken kon ik de wereld aan , maar ben toen onderuit gegaan.

Het ging gewoon niet meer. Ik raakte in een Burn Out. Mijn redding, want het leven vroeg om een ommekeer. De bedrijfsarts zei: “Ga leren mediteren”. En dat heb ik gedaan en ben naar India gegaan. Toen heb ik mezelf onder de loep genomen en ben vele wegen en studies aangegaan om NU hier als Tantra Coach, Kundalini Yoga Coach, Reiki Master, Energetisch Reader en Healer en Quantum Hypnose Coach voor jullie klaar te staan.

Meer over Jiva’s Abundance Program

The Best Start for the weekend.
“Leven vanuit Liefde, Lef en Vitaliteit.”

Misschien herken je het wel:

  • Je hebt een stressvolle baan en haast geen vrije tijd.
  • Het leven is een strijd en je raakt jezelf als het ware kwijt.
  • En ook op het gebied van intimiteit is het vrije, liefdevolle, sprankelende verdwenen.
  • Misschien is er schaamte om je lichaam of ben je onzeker.
  • En die “ware” liefde heeft zich ook nog niet aangediend.
  • Of je zit in een vreselijk moeilijke relatie waar je geen weg in vindt, want jullie lopen iedere keer weer tegen dezelfde issues aan. Kan het dan nooit eens “gemakkelijk” gaan?
  • Je eigenwaarde kan wel een boost gebruiken.
  • Je wil je leven een positieve wending geven, maar hoe?
  • Zo frustrerend, je bent doodmoe!

En kijk eens aan, daar heb ik een mooi programma voor ontwikkeld.
Een programma van 6 avonden, om jouw leven een positieve wending te geven. En ook al is het na 6 avonden niet klaar, je moet ergens beginnen nietwaar?! Het is in ieder geval een stevige basis die ik jou kan geven.

Contact Ingrid Kramer

E-mail: ingrid@bewustincontact.nl
Website: www.bewustincontact.nl
Tel.:  06 – 49 71 63 53

Dans foto’s