Volksdansgroep MRIYA

Elke ZONDAG, van 19.00 - 21.00 uur

Zondag is een dag voor creativiteit, voor volksdansen, voor de ziel!

Mensengroep dansen ′′ Droom ′′ werft nieuwe leden van de groep in september in m. Rotterdam. We nodigen je uit om met ons mee te dansen in ons speciale team. We zijn onlangs verhuisd naar Rotterdam naar een mooie studio waar we weer volksdanslessen hervatten. We doen gratis proeflessen voor iedereen die geïnteresseerd is in september. Kom en neem je vriendinnen mee om te proberen wat folkdansjes zijn met ′′ Dream ".

Dansen is de beste manier om een nieuwe week in een geweldige sfeer te beginnen. Omdat ′′ Droom ′′ niet alleen over volksdansjes gaat, gaat het om leuke, gezellige en open sfeer en nieuwe vrienden. Wanneer je bij onze groep komt, maakt het niet uit of je kan dansen of niet, of je naar een dansgroep of een nieuwkomer bent geweest. Het is belangrijk dat je wilt dansen en het met je ziel wilt doen. In onze groep is iedereen gelijk dus voor ons is het belangrijkste om de schoonheid van volksdans te laten zien met behulp van ieders unieke vermogen. Het belangrijkste dat we dansen krijgen is interne energie omdat we dansen met ziel en ziel.

Bijzonderheden:

Wij doen elke zondag van 19 tot 21 uur. Eerste uur: voorbereiden met Power Ballet. Het tweede uur is choreografie en productie van volksdansjes. Adres: Heemraadssingel 235 A, Rotterdam Prijs vanaf € 40 per maand, afhankelijk van het geselecteerde abonnement. Onze leraar is Maria Udod Maria Udod (Rotterdam), professionele danser, afgestudeerd aan Codarts Academy en ballerina in het verleden. Onze choreograaf - Alexandra Bobrichenko Oleksandra Bobrychenko (Londen) is professioneel danseres van volksdansjes, afgestudeerd aan de Kharkiv State Academy of Culture, lid van het Testament volksdans theater.

Voor de pandemie traden we vaak op verschillende podia. Stuur ons een berichtje om je op te geven voor een proefles. In onze groep ′′ Droom ′′ studeren we klassiek, volks-en moderne choreografie. We zijn blij als we dansen, vooral samen, met ziel en ziel.