Yasmin Andrade

Yasmin Andrade, geboren te Rotterdam in 1973, is een veelzijdige persoonlijkheid die ‘altijd alles leuk’ vindt om te doen en ‘alles wil ontdekken en doen’. Ze houdt van muziek en dans waarbij ze de focus legt op haar zang- & danscarrière. Als alleenstaande moeder besloot ze om rechten en pedagogische wetenschappen te studeren. Verder heeft zij zich ontwikkeld op spiritueel vlak en begon een eigen praktijk in (spirituele) coaching.

In 2013 werd haar goede vriend en choreograaf ernstig ziek. Zijn wens was dat zij z’n levenswerk voort zou zetten, een dance-company. Nu combineert zij alle facetten, aspecten van haar  “ZIJN” en “KUNNEN” met elkaar en brengt ze mensen – man, vrouw, jong en oud –  met elkaar en zichzelf in verbinding via zang, dans en coaching. Ze laat eenieder in zijn of haar eigen ritme, zodat iedereen gezamenlijk een orkest van het “ZIJN” beleven.

Yasmin Andrada begon haar loopbaan met een dansopleiding aan de Lucia Marthas Dansacademie (1997 - 2000) in Amsterdam, www.luciamarthas.nl Later heeft ze nog een aantal juridische opleidingen gevolgd aan enkele Universiteiten in Leiden, Utrecht en ook in Amsterdam. Sinds juni 2014 is Yasmin eigenaar en oprichter van de 'Yazzmin's Show, Dance & Entertainment Agency.

Sinds 10 jaar treed zij op als danseres bij Theater Dinner Shows 'Salon de Avenue', onder andere op locaties zoals het voormalige Tropicana. Ze is ook sinds november 1989 artistiek directeur, choreograaf, dansdocente, danser en zangeres bij Show & Dance Company Rudolf Fitskie Int. Zij is ook eigenaar van het bedrijf Angelic Sunrise, in Spijkernisse.

LESPAGINA: SoulFlow Jazz Ballet (Ouderen)