Zaalhuur

De prachtige karakteristieke danszaal is voor verhuur beschikbaar voor freelance dansdocenten. voor regulier gebruik om er vaste danslessen in de Balletschool te verzorgen. Ook is het mogelijk om de mooie zaal eenmalig voor diverse dansworkshops, trainingen en/of dansrepetities te huren/gebruiken, in de weekenden.

Ook is de zaal te reserveren als voorstellingsruimte, foto- of filmlocatie, als lezing- of vergaderruimte of voor presentaties of shows. Voor non-profit organisaties en kleine ondernemers gelden de normale, en voor commerciële doeleinden gelden hogere tarieven. Aangezien er aan weerszijden grote spiegels aan de wanden bevestigd zijn, is er de mogelijkheid deze met eigen meegebrachte panelen of tijdelijke gordijnen te bedekken als de spiegels geen dienst kunnen of hoeven doen, of voor de aanwezigen ongewenst is.

Voorafgaande aan het huren wordt er altijd eerst een afspraak gemaakt voor bezichtiging en nader overleg. Er zijn 50 klaptafels en 100 klapstoelen beschikbaar in het pand die voor een meerprijs gebruikt kunnen worden, maar ook een groot filmscherm, is er internet en een beeld & geluidsinstallatie met een koppeling voor laptops, I-pads, I-pods en smartphones. Er is een mogelijkheid om koffie en thee te zetten, en er is een koelkast. Ook zijn er 2 kleedruimtes, wastafels en uiteraard een toilet. Vanwege het monumentale karakter, maar vooral de veiligheid en de gezondheid van alle aanwezigen, is het ten strengste verboden om in welk vertrek in het pand dan ook te roken of andere vuurbronnen te gebruiken zoals kaarsen of wierook.

Na gebruik van de zaal is het van belang dat de ruimte leeg, opgeruimd en schoon weer wordt achtergelaten. In feite dient het te worden achtergelaten zoals je het bij binnenkomst hebt aangetroffen. De deuren worden met de in bruikleen gegeven sleutels, afgesloten. Alleen de reguliere huurders van de zaal krijgen beschikking over een set sleutels. Voor het overhandigen van de sleutels wordt altijd een Sleutelverklaring (voor downloaden, zie onderaan de pagina) ondertekend in tweevoud. Een huurcontract zal eveneens worden overlegd en ondertekend. Het huurgeld wordt altijd vooruit betaald. Voor informatie van de hoogte van de huurbedragen kunt u onderstaande PDF downloaden. Voor het reserveren van de zaal, stuur dan een mail naar dit e-mailadres: dancefloor235@stalusepera.nl

TARIEVEN LIJST 2019-2020 BALLETZAAL STALUSE PERA

SLEUTELVERKLARING BALLETSCHOOL