Workshops

Vraag een workshop aan!

Voor vrijgezellenfeestjes, vrijetijdsbestedingen, team building, familie- of vriendenuitjes, of het bijschaven van dansskills kun je in diverse disciplines een workshop aanvragen, waaronder Disco Dans en KlassiekModern Ballet. Op verzoek kunnen er ook specifieke dansdocenten worden gevraagd een specifieke dansworkshop bij ons te komen geven. Maar ook modeltekenen en schilderen behoren tot de mogelijkheden.

Het draait eigenlijk om veel dingen die met het menselijk lichaam te maken heeft: beweging, schoonheid, expressie, model staan en anatomie, gezondheid, liefde, sensualiteit, emotie, enz. Zie hieronder in een oogopslag welke workshops er aangevraagd kunnen worden:

Workshop Klassiek Modern

Workshop Klassiek Modern begint met een warm-up en gedurende 2,5 uur krijg je les in basistechnieken van het klassiek ballet, waaronder de 5 basis grondposities, plies, rek- en strekoefeningen aan de barre, pirouettes en meer, gecombineerd met elementen uit de moderne dans zoals improvisatie, expressie en vrije beweging. We trainen spieren, werken aan de conditie, leren technieken, rekken en strekken. We gaan een aantal bewegingen combineren tot een leuke, korte choreografie die we een aantal keer gaan repeteren.

Email: dancefloor235@stalusepera.nl

Workshops Hoopdance

Hoopdance is dansbewegingen maken terwijl een hoepel rondom je heupen of andere lichaamsdelen draait. Deze vorm van lichaamsbeweging is populairder dan ooit! Je gebruikt de meeste spieren in je lichaam dus dat is erg goed voor je kracht en conditie en je wordt er een stuk behendiger door en bent lekker ontspannen bezig waardoor je je zorgen even aan de kant kunt zetten! Meldt je aan bij Juliette Barzilaij, zie haar e-mailadres hieronder.

Email: info@julietteevents.nl

Workshop Spaanse Flamenco

Leer hoe je de elegante en vurige Spaanse Flamenco kunt dansen! Ferdy Karto leert je in deze workshop de passen en technieken. Flamenco is gebaseerd op het ritme van de castagnettes en de tapdans van de schoenen. Neem contact op met Ferdy Karto als je bij hem een workshop wilt volgen, zie zijn e-mailadres hier onderaan.

Email: info@ferdykarto.nl

Floorbarre, Klassiek ballet en Caractère dans

Vanaf oktober 2016 organiseren wij ook 1 keer per maand zondag lessen floorbarre, klassiek ballet en caractère dans voor kinderen en tieners/volwassenen waarin we met een specifiek thema werken. Bijvoorbeeld houding, spierspanning en uitdraaien, gewichtsverdeling en placering of verlenging en counterpull. De zondag lessen zullen binnenkort worden aangekondigd via de nieuwsberichten op de website en onze facebook pagina. Deze workshops worden gegeven door Maricelle Peeters.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maricelle Peeters per e-mail: balletstudiolereve@online.nl