W O R K S H O P S   O P   A A N V R A A G

Diverse dansworkshops kunnen worden aangevraagd door groepen. Dat wil zeggen dat als iemand een workshop aan wil vragen, dit kan doen als hij/zij van tevoren een groep mensen daarvoor heeft geregeld of uitgenodigd. Zo'n workshop als ook verrassing worden aangevraagd, bijvoorbeeld als iemand jarig is, gaat trouwen of een jubileum gaat vieren. Dat is een leuk en verrassend onderdeel van een feestje! Ook een workshop tekenen waarbij een danser het model is en als verrassingselement zijn of haar entree zal maken. Altijd leuk! Schroom niet om een workshop aan te vragen en stuur een bericht!

  • Workshops Klassiek/Modern

    Op een zaterdag- of zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur kan er een workshop Klassiek/Modern worden aangevraagd bij voldoende deelnemers van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers en kost € 30,- per persoon. Dit kan een leuk event zijn voor jou en je collega's, een groep familieleden of vrienden! Het kan voor jullie ook een leuke introductie zijn, als je daarna vaste wekelijkse lessen wil gaan volgen! Schroom niet, het is gezond en heerlijk!

  • Dance Drawing

    Dance Drawing op aanvraag, houdt in dat je tekenles krijgt terwijl een ingehuurde danser dansfiguren maakt die jij gaat natekenen. Een danser zal soms, niet of hooguit erg kort stil blijven staan, en daarin schuilt dan ook de uitdaging: dat je intuïtief en snel leert tekenen. Je zult zien dat juist dit leuke, creatieve beelden oplevert. Meldt je aan bij Floor van Dongen. Kosten € 25,- p.p. per keer. Er is plaats voor minimaal 5 en maximaal 10 personen.