Nieuwe danslessen bij Balletschool Staluse Pera in 2018:

Dans Therapie en Authentic Movement door Michelle Kurzenacker

 

Afro Fusion door Yanira Gefferie

 

Yoga Lessen door Iris Gloudemans

M A A N D E L I J K S :

  • Workshops Klassiek/Modern

    Maandelijks kan er vanaf September 2014 een keer in een weekend op een zaterdag- of zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur een workshop Klassiek/Modern worden ingepland bij voldoende deelnemers (minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers) en kost € 30,- per persoon per keer. Maarrrr.... elke keer als jij voor een extra persoon kan zorgen die ook meedoet, krijg jij € 5,- korting. Zijn het 2 personen, dan krijg je € 7,50 korting en bij 3 personen € 10,- en bij 4 personen zelfs € 20,- korting! Als jij 5 tot 10 personen kan strikken, is het voor jou GRATIS!

  • Tango Salons

    Op de laatste zaterdag van elke maand wordt er in Balletschool Staluse Pera een Tangosalon georganiseerd. Lekker vrij dansen op de prachtige klanken van de Argentijnse Tangomuziek. Voor specifieke informatie zoals tijden en kosten, meldt je aan bij Organisatrice Sjanny Zwiers.

  • Dance Drawing

    Dance Drawing houdt in dat je tekenles krijgt tijdens danslessen en dansfiguren gaat tekenen op de woensdagavond van 20.00 - 21.45 uur. Dansers zullen niet of hooguit erg kort stil blijven staan, en daarin schuilt dan ook de uitdaging: dat je intuïtief en snel dansfiguren leert tekenen. Je zult zien dat juist dit leuke, creatieve beelden oplevert. Meldt je aan bij Floor van Dongen. Kosten € 15,- p.p. per keer. Er is plaats voor maximaal 5 personen. Neem jij 1 of meer extra personen mee, dan krijg jij € 5,- tot € 10,- korting! Neem jij er zelfs 4 extra mee, is het voor jou GRATIS!