Eva Szczygielska - Dianne Steenbrink - Josephine van den Nieuwekerke

                                                                    

Eva Sczcygielska (Polen) is in 1995 naar Nederland gekomen. Zij heeft bij veel verschillende dansgezelschappen in Nederland met veel passie en plezier gedanst en in het buitenland zoals Denemarken, Portugal, Duitsland en Polen: Nationale Balletschool en The Castle Opera in Stettin.

Eva is ook afgestudeerd Psychologe aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft een aantal jaren gewerkt als trainer, psycho- loog en consultant en is blijven experimenteren met verschillende vormen van dans en beweging (danstherapie, dansimprovisatie, jazz ballet, moderne dans, klassiek ballet en argentijnse tango). Daarbij heeft zij zich verdiept in de rol van ontspanning en therapeutische werking van verschillende dansvormen en ontspanningsoefeningen (door o.a. ademhalingsoefeningen en yoga) bij volwassenen en kinderen.

Eva is sinds 7 jaar aangesloten bij Balletschool Staluse Pera en geeft samen met Dianne Steenbrink en Josephine van den Nieuwekerke balletles aan vele kinderen van diverse leeftijden op de woensdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend. Er wordt veel betrokkenheid gegenereerd met de ouders en andere familie door hen er altijd bij aanwezig te laten zijn. Eva geeft ook balletlessen op 2 andere locaties waaronder het Scapino Ballet. Voor meer informatie over Evites Kids, zie de website: www.eviteskids.wordpress.com

Zie lespagina: Evites Kinderballet